Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Δείτε τον χείμαρρο που μπήκε στα σπίτια των Σφακιανών | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ο χείμαρρος στο χωριό Βουβάς των Σφακιών πλημμύρισε με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση. Το νερό ανέβηκε μέχρι το ύψος της οροφής των σπιτιών, παρασέρνοντας μαζί του ένα κάρο υλικά από τον χείμαρρο. Κοτρόνες, πέτρες, χαλίκια, ξύλα και ό,τι άλλο μπορεί να βάλει ο νους βρέθηκαν να τρέχουν μαζί με τα ορμητικά νερά.

Μάλιστα η γέφυρα κάτω από την οποία κυλούσε το νερό, με ύψος κοντά στα 2 μέτρα, δεν υπάρχει πια! Το άνοιγμά της έχει κλείσει από τα φερμένα υλικά. Ο χείμαρρος πέρασε από πάνω της, όπως επίσης και μάντρες μερικών σπιτιών, τα οποία και πλημμύρισαν.

«Στο βούνο, περίπου που βρίσκεται η Αγία Ζώνη, είδα να ανοίγουν καταρράκτες. Με το που άνοιξαν οι καταρράκτες μέσα στο βουνό, σε λίγη ώρα άρχισε να γίνεται αυτό που έγινε» ήταν οι χαρακτηριστική μαρτυρία κατοίκου της περιοχής.

Δείτε το βίντεο με τον χείμαρρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version