Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Το πρώτο «καυτό» Σαββατοκύριακο έρχεται στην Κρήτη!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η εισβολή μίας θερμής αέριας μάζας στην Κρήτη αναμένεται να ανεβάσει το θερμόμετρο τις επόμενες μέρες, αγγίζοντας μάλιστα τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με τον Μετεωρολόγο Μανώλη Λέκκα, η σημερινή ημέρα θα είναι ζεστή με το θερμόμετρο να φτάνει τους 30 βαθμούς Κελσίου και τοπικά τους 32, όπως πχ στη Μεσαρά.

Ζεστή θα είναι και η αυριανή ημέρα με ανάλογο σκηνικό και ανέμους από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.

Το Σάββατο ο υδράργυρος ανεβαίνει κι άλλο, καθώς αποκαθίσταται μία θερμότερη αέρια μάζα από τα νότια που θα εκτοξεύσει την μέγιστη θερμοκρασία στους 32 βαθμούς, και τοπικά τους 34 με 35 βαθμούς, ενώ η ελάχιστη θα είναι 20 βαθμοί Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ν/α μέχρι 4 μποφόρ.

Την Κυριακή η θερμή αέρια μάζα διατηρείται με αποτέλεσμα η Κρήτη να ζήσει μία ακόμη πολύ ζεστή μέρα, οι άνεμοι θα στραφούν σε ανατολικούς 3 με 4 μποφόρ, ενώ υψηλές θερμοκρασίες προβλέπονται και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Πηγή: cna.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version