Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Τέταρτος νεκρός στην Κρήτη από τη γρίπη Η1Ν1

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

«Θερίζει» τους Κρητικούς η γρίπη Η1Ν1

Ακόμη ένας Κρητικός κατέληξε στο νοσοκομείο Χανίων μετά από επιπλοκές της γρίπης Η1Ν1.

Ο άτυχος 46χρονος Χανιώτης εισήλθε στο νοσοκομείο πριν 4-5 ημέρες και μπήκε εσπευσμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου οι γιατροί κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ωστόσο, ο 46χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε βαρύτατα και χρόνια προβλήματα υγείας τα οποία είχαν επιβαρύνει την υγεία του.

Όπως ανέφερε στο neakriti.gr η Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου Χανίων κα. Νίκη Μπαρδάτσου, o 46χρονος έπασχε από νοσογόνο παχυσαρκία, καρδιακή ανεπάρκεια και αναπνευστική ανεπάρκεια.

Δυστυχώς πρόκειται για το τέταρτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του ιού της γρίπης Η1Ν1 η οποία φαίνεται πλέον να «θερίζει» τους Κρητικούς με ταχείς ρυθμούς.

Τα τραγικά περαστικά

Υπενθυμίζεται ότι μέσα σε μόλις 12 ημέρες, εκτός από τον 46χρονο χάθηκαν από τον συγκεκριμένο ιό, η 6χρονη στο Ηράκλειο, η 78χρονη στο Ρέθυμνο, ενώ στις 26 Ιανουαρίου “έσβησε” στα Χανιά κι ένας 38χρονος άνδρας, ο οποίος είχε νοσήσει με Η1Ν1.

Πηγή: neakriti.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version