Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Συναγερμός στη Μεσαρά για πιθανή εστία κρουσμάτων κορονοϊού

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στα… κάρβουνα φέρεται να κάθονται οι κάτοικοι οικισμού του Δήμου Γόρτυνας καθώς μια έρπουσα φημολογία που φαίνεται πάντως να έχει ερείσματα, κάνουν λόγο για κρούσματα στο χωριό που έχουν αναστατώσει τους κατοίκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, τον ιό φέρεται να μετέφερε στο χωριό επισκέπτης του οικισμού, που τον διέσπειρε σε συγγενικά του πρόσωπα και όπως καταλαβαίνετε υπάρχει έντονος προβληματισμός και αγωνία.

Σε πρώτη φάση οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τρία κρούσματα, ενώ από τον οικισμό έχουν ενημερώσει τόσο το δήμο όσο και την αστυνομία!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24 έχει ήδη επιβεβαιωθεί ένα κρούσμα κορονοϊού σε μια γυναίκα, κάτοικος σε χωριό του Δήμου Γόρτυνας, με τις αρμόδιες τοπικές αρχές να βρίσκονται σε επικοινωνία τόσο με τον ΕΟΔΥ όσο και με την 7η ΥΠΕ, προκειμένου να εντοπιστούν εγκαίρως τυχόν περισσότερα κρούσματα.

*Κεντρική φώτο αρχείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version