Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Στο συλλαλητήριο με τα αναπηρικά τους αμαξίδια! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η κινητοποίηση είναι σε εξέλιξη

Σε εξέλιξη είναι η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ΑμεΑ στο κέντρο του Ηρακλείου για μία σειρά από προβλήματα που ταλαιπωρούν τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Το ραντεβού δόθηκε στην πλατεία Ελευθερίας με κεντρικό σύνθημα “Τίποτα για εμάς, χωρίς εμάς”

Πραγματοποιούνται ομιλίες ενώ το “παρών” δίνει πλήθος κόσμου ενώ στο Ηράκλειο βρίσκεται και ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Ατόμων με αναπηρία, Γ. Βαρδακαστάνης

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία, επισήμανε:

“Διεκδικούμε το δικαίωμα μας να ζούμε με αξιοπρέπεια στον τόπο μας. Διεκδικούμε το δικαίωμά μας να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε στοιχειωδώς στις προσωπικές και κοινωνικές μας υποχρεώσεις. Ζητάμε από την Πολιτεία να θεσπίσει επιτέλους ένα Εθνικό Πρόγραμμα δημόσιων πολιτικών. Ζητάμε η Πολιτεία σε όλες τις βαθμίδες της, να αντιληφθεί ότι η αναπηρία δεν έχει ούτε χρώμα ούτε κόμμα. Και πρέπει εδώ και τώρα να διασφαλιστούν τα δικαιώματα του 10 και πλέον τοις εκατό του πληθυσμού της χώρας”.

Πηγή: cretalive.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version