Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Στη γραμμή Κρήτη-Γαύδος το πρώτο υβριδικό πλοίο!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

«Η Ελληνική Ναυπηγική Βιομηχανία γίνεται πρωτοπόρος ως προς την ηλεκτροκίνηση των πλοίων» σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης κατά τη σημερινή του επίσκεψη στα Ναυπηγεία Ψυχάλης στο Πέραμα, όπου κατασκευάζεται το πρώτο υβριδικό πλοίο για να μπει στην γραμμής Κρήτης/Γαύδου.

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός αναφέρει:

«Με την υφυπουργό εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου και τους βουλευτές κ. Γιάννη Μελά και Δημήτρη Μαρκόπουλο επισκεφθήκαμε το ναυπηγείο του κ. Ψυχάλη στο Πέραμα. Εκεί κατασκευάζεται το πρώτο υβριδικό πλοίο για να μπει στην γραμμής Κρήτης/Γαύδου.

Έτσι η Ελληνική Ναυπηγική Βιομηχανία γίνεται πρωτοπόρος ως προς την ηλεκτροκίνηση των πλοίων. Είμαι υπερήφανος που επί θητείας μου η ναυπηγική βιομηχανία ξεκίνησε για τα καλά. Μαζί μας ήταν και ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθάς».

Πηγή: imerisia

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version