Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ράγισαν καρδιές στο μνημόσυνο του Βαγγέλη Γιακουμάκη | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα έγινε χθες στο Σελί Ρεθύμνου επιμνημόσυνη δέηση στην μνήμη του Βαγγελη Γιακουμάκη.

Όπως αναφέρει η Ευτυχία Πενταράκη στο gavdos888.gr, οι γονείς, τα αδέλφια, οι στενοί συγγενείς και πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκαν στην εκκλησία που έφτιαξε η οικογένεια του, το σπίτι του Βαγγέλη όπως το αποκαλούν, για να ανάψουν ένα κερί στην μνήμη του.

Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Ευγένιος ο οποίος μίλησε συγκινημένος για τον φοιτητή από το Ρέθυμνο που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή.

 

 

 

 

Αμίλητοι και κρατώντας σφιχτά ο ένας το χέρι του άλλου οι γονείς και τα αδέλφια  του παρακολούθησαν συγκινημένοι την τελετή, σκουπίζοντας διακριτικά τα δάκρυα τους.

  

Η μέρα που επέλεξαν να τιμήσουν την μνήμη του Βαγγέλη δεν είναι τυχαία.

Στις 7 Ιουλίου του 2000, ακριβώς πριν 20 χρόνια ο Ανδρέας και η Μαρία  Γιακουμάκη επέλεξαν να βαφτίσουν ταυτόχρονα και τα 3 παιδιά τους. Την Ελένη, τον Πέτρο και τον Βαγγέλη που ήταν τότε 6 ετών. Και σαν από σύμπτωση η 7η Ιουλίου είναι η μέρα που γιορτάζει ο Άγιος Ευάγγελος.

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν  πεντέμιση χρόνια από την ημέρα που ο νεαρός σπουδαστής που φοιτούσε στην γαλακτοκομική σχολή Ιωαννίνων  εξαφανίστηκε στα Γιάννενα, για  να βρεθεί 40 μέρες αργότερα νεκρός, χθες όμως στο Σέλι Ρεθύμνου ο Βαγγέλης  ήταν παντού.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα του ρεπορτάζ της Ευτυχίας Πενταράκη:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version