Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο πανηγύρι της πόλης!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ένα από τα πιο επιτυχημένα πανηγύρια του Ρεθύμνου πλησιάζει σε μερικές ημέρες και συγκεκριμένα στις 12 Ιουλίου!

Οικοδεσπότης για μία ακόμη φορά ο Άρης Ρεθύμνου, ο οποίος θα στήσει ένα ακόμα επιτυχημένο σκηνικό γλεντιού και διασκέδασης στο προαύλιο του 4ου Γυμνασίου στα Μισίρια.

Δεν είναι τυχαίο που, με εξαίρεση τις χρονιές της πανδημίας, οι εκδηλώσεις του Άρη Ρεθύμνου συγκεντρώνουν περί τα 2.000 άτομα, με γλέντια που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην ευρύτερη περιοχή.

Φέτος, ο Νίκος Καρκάνης με το συγκρότημά του θα αναλάβουν να διασκεδάσουν το πλήθος του κόσμου που θα σπεύσει να απολαύσει την υπέροχη κρητική βραδιά!

Ο καθιερωμένος, πλέον…. χαμός στο Ρέθυμνο, θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ και αν επιθυμείς να αποτελέσεις μέρος του, σε προτρέπουμε να προνοήσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να κλείσεις θέση με το παρεάκι σου, γιατί από ό,τι μαθαίνουμε τα τηλέφωνα των διοργανωτών τις τελευταίες ημέρες έχουν πάρει φωτιά!

Τηλ. Ρεζερβέ 6944790744

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version