Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο βρίσκεται στην «καρδιά» μας! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η Κρήτη είναι πανέμορφη απο άκρη σ άκρη… Όπου και να κοιτάξεις κάτι ξεχωριστό και όμορφο θα δείς! Θεωρείται ένας μέρος που όσες φορές και να το επισκεφτείς θα ανακαλύπτεις κάτι καινούργιο. Δεν μαγικό;

Επίσης θα γευτείς τις παραδοσιακές λιχουδιές και θα νιώσεις τι σημαίνει κρητική φιλοξενεία! Θα σας μιλήσω όμως για το Ρέθυμνο. Ένα μέρος με πολλά αξιοθέατα και μνημεία όπως η Φορτέτζα, η κρήνη Ριμόντι, το Ενετικό λιμάνι και η Παλιά πόλη.

Γενικότερα είναι μια ζωντανή πόλη όλο το χρόνο. Ο λόγος; Η πληθώρα τουριστών βρίσκονται εκεί κάθε χρόνο για την πόλη, τις παραλίες, τις ομορφιές και όλα όσα αντιπροσωπεύουν το Ρέθυμνο. Επίσης οι ντόπιοι αλλά και οι φοιτητές δίνουν έναν άλλο παλμό στην πόλη. Παρακάτω σας έχω φωτογραφίες για να σας βάλουν σε σκέψη για να βρεθεί στην λίστα τωφν διακοπών σας.

Δείτε φωτογραφίες απο το instagram:

Πηγή: travelstyle.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version