Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Έφτασε στον Πειραιά το πλοίο “Olympus”

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το πολυσυζητημένο πλοίο Olympus το οποίο το καλοκαίρι του 2019 δεν κατάφερε εν τέλει να εκτελέσει το προγραμματισμένο  δρομολόγιο Πειραιάς – Μήλος – Σαντορίνη – Ρέθυμνο και να «σπάσει» την ακτοπλοϊκή απομόνωση του Ρεθύμνου, αναχώρησε από τη Σύρο με προορισμό τον Πειραιά, προκειμένου να λάβουν χώρα περαιτέρω επιθεωρήσεις.

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο Dandoulakis Shipping and Travel Agency, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία μας ενημερώνει για τα εξής:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εχθές ημέρα Τρίτη 03.12.2019 το πλοίο Ε/Γ – Ο/Γ OLYMPUS απέπλευσε από το λιμάνι της Σύρου με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά όπου και αφίχθει λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Μετά την ολοκλήρωση των τελευταίων επιθεωρήσεων θα οριστικοποιηθεί η επαναδρομολογησή του, στη γραμμή Πειραιάς – Μήλος – Σαντορίνη – Ρέθυμνο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version