Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Στο Ρέθυμνο τα λαχανικά γίνονται και πανέμορφα γλυπτά

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το περασμένο Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018, μας ξάφνιασε ευχάριστα μία έκθεση η οποία πραγματοποιήθηκε στον πολιτιστικό σύλλογο Ατσιποπούλου, γνωστό για τις πρωτοποριακές ιδέες και δραστηριότητές του.

Η έκθεση αυτή ήταν το αποκορύφωμα σεμιναρίων, τα οποία έγιναν υπό την επίβλεψη και διδασκαλία του σεφ Ελευθερίου Χριστοφίδη και είχαν θέμα το σκάλισμα φρούτων και λαχανικών που συνήθως χρησιμοποιούνται για διακόσμηση σε διάφορες εκδηλώσεις ξενοδοχείων και όχι μόνο.

Φανερώθηκαν δεξιοτεχνίες και ταλέντα τα οποία μετέτρεπαν σε έργα τέχνης τις κίτρινες κολοκύθες, καρπούζια, σελινόριζες, κρεμμύδια, καρότα κ.α.

Όλες οι δημιουργίες ήταν πραγματικά εντυπωσιακές και όλων η προσπάθεια αξιέπαινη…

Ανάλογα σεμινάρια θα φιλοξενηθούν στον σύλλογο και κατά τις 11 και 12 Μαρτίου, αυτή τη φορά θα διδαχτούν σκάλισμα πάνω σε τυρί. Είναι σίγουρο ότι όσοι έχουν την ευκαιρία να τα παρακολουθήσουν, θα αποκτήσουν επιπλέον γνώση και δεξιοτεχνία, ενώ όσοι επισκεφθούν την έκθεση θα θαυμάσουν πρωτότυπες δημιουργίες για μια φορά ακόμα.

Τέτοιες πρωτοβουλίες αξίζουν έπαινο, είναι ιδιαιτέρως τιμητικές και για τον σεφ, όσο και για τους μαθητές του, καθώς και για τον σύλλογο που φιλοξενεί και στηρίζει.

Όλα αυτά δείχνουν ότι σε μια εποχή που όλα φαίνονται… και ίσως είναι γκρίζα…, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν διάθεση να δημιουργήσουν, να παλέψουν και να δώσουν περισσότερο φως και χρώμα στους ορίζοντες της ζωής τους.

 

Ζ.Ι.Λ.

Πηγή: rethemnosnews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version