Διαφήμιση

Ρέθυμνο

ΡΕΘΥΜΝΟ: Άκρως επικίνδυνος ο κόμβος Ατσιποπούλου! Δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

*Φωτορεπορτάζ της Ιωάννας Καψάλη για το Daynight.gr

Σχεδόν 12 χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο ανισόπεδος κόμβος Ατσιποπούλου και καμία απολύτως παρέμβαση δεν έχει γίνει για την ομαλότερη λειτουργία του.

Γνωστό σε όλους ότι αποτελεί τον πλέον επικίνδυνο κόμβο, αφού διαθέτει 11 συνολικά εξόδους και εισόδους από και προς την εθνική οδό αλλά και την περιοχή Ατσιποπούλου, τη δυτική είσοδο του Ρεθύμνου και τον παράλληλο δρόμο του ΒΟΑΚ.

 

Στον κόμβο δεν υπάρχει κανένα φανάρι που να είναι σε λειτουργία και όταν λειτούργησαν, ήταν παταγώδης η αποτυχία του συστήματος. Αυτά έχουν φέρει τους οδηγούς στο σημείο, πολλές φορές να συνεννοούνται μεταξύ τους για την ομαλή τους διέλευση από τον επικίνδυνο κόμβο. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί λύση, διότι η πόλη του Ρεθύμνου κάθε χρόνο φιλοξενεί χιλιάδες επισκέπτες που περνούν από τον συγκεκριμένο κόμβο και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αυξάνεται ο κίνδυνος τυχόν ατυχημάτων.

Η ιδανικότερη λύση θα ήταν να κατασκευαστεί ένας κυκλικός κόμβος για την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων. Το σίγουρο είναι ότι πλέον φαίνεται να έχουν εγκαταλειφθεί τα σενάρια οποιασδήποτε βελτίωσης των δυσλειτουργιών του κόμβου.

Η κατάσταση αυτή έχει πλέον παγιωθεί με τα χρόνια και οι οδηγοί που κάνουν χρήση του κόμβου έχουν συνηθίσει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί έως ότου φτάσουν στην κατεύθυνση που έχουν επιλέξει να πορευθούν.

Όσον αφορά τους επισκέπτες της πόλης, συνεχίζουμε να δίνουμε τη λάθος εικόνα με ακατάλληλους δρόμους και έλλειψη οδικής συμπεριφοράς.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version