Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Εγκρίθηκε και η 2η χρηματοδότηση για την κατασκευή του υπόγειου πάρκινγκ στην πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Εγκρίθηκε και η 2η χρηματοδότηση για την κατασκευή του υπόγειου παρκινγκ στην πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων στο κέντρο του Ρεθύμνου.

Πρόκειται για ποσό 10 εκατομμυρίων ευρώ που προστίθενται στα 9,6 εκατομμύρια που είχαν εγκριθεί από το ΕΣΠΑ τον περασμένο Μάρτιο.

Την σχετική είδηση ανάρτησε ο ίδιος ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργος Μαρινάκης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το απόγευμα της Τετάρτης, σχολιάζοντας τα εξής: ”

Μια ξεχωριστή μέρα για το Ρέθυμνο η σημερινή με την έγκριση του δεύτερου μέρους της πολυαναμενόμενης χρηματοδότησης για την κατασκευή του υπόγειου πάρκινγκ και της πλατείας των τεσσάρων μαρτύρων, ενός πραγματικά οραματικού αναπτυξιακού έργου ύψους 10,0 εκατ. ευρώ που θα αλλάξει το πρόσωπο αλλά και την καθημερινότητα του Δήμου μας. Αμέτρητα συγχαρητήρια και ευχαριστώ από καρδιάς για τους πολλούς συνεργάτες και φίλους που συνέβαλαν για ακόμα μια επιτυχία που ανήκει σε όλους τους Ρεθυμνιώτες”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version