Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Σταμάτησε με αλάρμ να ψωνίσει και έκλεισε όλο το δρόμο! Κυρία! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Παράτησε το αυτοκίνητο της με αλάρμ κι απέκλεισε το δρόμο στην οδό Χορτάτση! Μάταια περίμεναν δύο Ι.Χ. ένα όχημα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας και ένα ταξί μέχρι να τελειώσει η εν λόγω κυρία τα ψώνια της…

Γράφει η Ιωάννα Καψάλη 

Είναι γνωστό ότι οι άντρες κατηγορούν διαρκώς τις γυναίκες ότι δεν είναι καλοί οδηγοί. Πολλές γυναίκες το παραδέχονται, άλλες πάλι κατηγορούν τους άντρες. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δυστυχώς είναι ένα παράδειγμα που επιβεβαιώνει τον κανόνα που οι άντρες επέβαλαν.

Άφησε με αλάρμ το αυτοκίνητό της κι έκλεισε τον δρόμο!

Παρατώντας απερίσκεπτα το όχημά της, δοκίμασε την υπομονή των οδηγών που περίμεναν στα αυτοκίνητα μέχρι να τελειώσει τα ψώνια που είχε προγραμματίσει και επέστρεψε στο αυτοκίνητο της σε ρυθμούς βόλτας… χελώνας.

Απαράδεκτη η συμπεριφορά της… “κυρίας γαϊδουρίστας” και πραγματική η ανωτερότητα από όσους περίμεναν περίπου 15 λεπτά για να επιστρέψει στο αυτοκίνητό της, αφού δεν έκαναν καμία σκηνή για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους.

Καλό είναι να παραδειγματιζόμαστε κάποιοι από τέτοια σκηνικά για μια καλύτερη οδική συμπεριφορά ιδίως στους δρόμους του Ρεθύμνου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version