Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Η απόλυτη εορταστική βόλτα στην «μαγευτική» Παιχνιδοχώρα Ρεθύμνου | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Δεν γίνεται να μην επισκεφτείς την μοναδική Παιχνιδοχώρα Ρεθύμνου και το εργαστήρι του Άϊ Βασίλη και να μην δώσεις τα συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή να έχουν τόσο μικροί όσο και οι μεγαλύτεροι μια απόλυτα εορταστική εμπειρία. Υπέροχα φωτισμένη η πλατεία Μικρασιατών, προσφέρει εικόνες που θα θυμούνται για χρόνια τα μικρά παιδιά και οι γονείς θα ξεφύγουν για  μερικές ώρες από την καθημερινότητα μπαίνοντας στο κλίμα των γιορτινών ημερών λίγο πριν αλλάξει ακόμη ένας χρόνος.

Γράφει ο Αντώνης Τσαλίκης για το Daynight.gr

Το εντυπωσιακό μίνι-παγοδρόμιο, τα όμορφα περίπτερα με τα χριστουγεννιάτικα δώρα και οι συχνές εκδηλώσεις που γεμίζουν το πρόγραμμα των ημερών, αποτελούν την πιο ευχάριστη νότα στην πόλη του Ρεθύμνου που αποδεικνύει πως είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για κάθε εποχή του χρόνου!

Ο γνωστός μας κινηματογραφιστής Άλεξ επισκέφτηκε με την κάμερα του την Παιχνιδοχώρα Ρεθύμνου και μας μεταφέρει τις απόλυτες εορταστικές εικόνες γεμάτες χαμόγελα και καλή διάθεση:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version