Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Όλοι οι Ρεθυμνιώτες στάθηκαν στον Νίκο Γαβαλά!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το Ρέθυμνο το έχει αποδείξει πολλές φορές ότι αγαπάει και συμπαραστέκεται στις δυσκολίες.

Έτσι και αυτή τη φορά, στη συναυλία αλληλεγγύης που διοργανώθηκε για τη στήριξη της οικογένειας του 22χρονου Νίκου Γαβαλά, οι ρεθυμνιώτες ήταν εκεί.

Ο Νίκος νοσηλεύεται στο Ηράκλειο, η υγεία του είναι βεβαρυμμένη, όμως η αγάπη της οικογένειάς του και των φίλων του θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Οι δημοφιλείς Κρητικοί Καλλιτέχνες Στέλιος Μπικάκης, Πέτρος Μαρούλης και Γιώργος και Νίκος Στρατάκης, προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να προσφέρουν μια συναυλία τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στην οικογένεια του συμπολίτη μας. Στη Βραδιά Αλληλεγγύης στον Κήπο Ρεθύμνου, ήταν εκεί για το Νίκο και οι Σχολές Χορού Τζανιδάκη. Μάλιστα, η εκδήλωση στο Δημοτικό κήπο είχε τη στήριξη της ΚΕΔΗΡ και των εργαζομένων του «Βοήθεια στο Σπίτι».

Ευχή όλων να επιστρέψει γρήγορα γερός και δυνατός ο Νίκος στην αγκαλιά των ανθρώπων που τον αγαπούν.

Πηγή: goodnet.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version