Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Οι Θεοί του ποδοσφαίρου «κατοικούν» στο Ρέθυμνο!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η τέχνη του δρόμου αποτελεί μια από εκείνες τις καλλιτεχνικές εκφράσεις η οποία όταν αποτυπώνεται χωρίς βανδαλιστική διάθεση, αλλά στοχευμένα και προσεγμένα, μπορεί να συντελέσει στην αναβάθμιση του (οποιουδήποτε) αστικού τοπίου.

Ένα κλασικό τέτοιο παράδειγμα, μπορεί να δει κάποιος και στο Ρέθυμνο.

Συγκεκριμένα, στο γήπεδο της Σοχώρας, εκεί όπου ο εξωτερικός τοίχος έχει αναβαθμιστεί μέσα από τρία γκράφιτι-προσωπογραφίες οι οποίες απεικονίζουν -τι άλλο;- τρεις από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές φιγούρες όλων των εποχών.

 

Ο Μαραντόνα, ο Πελέ και ο Σόκρατες, τρεις λατινοαμερικάνοι που έγραψαν με χρυσά γράμματα τα ονόματά τους στο βιβλίο της ποδοσφαιρικής ιστορίας, στέκονται εκεί, αγέρωχοι, χαμογελαστοί αλλά και με βλέμμα αυστηρό, να ομορφαίνουν με την παρουσία τους τη ρεθυμνιώτικη αυτή γωνιά και να εμπνέουν τόσο τους περαστικούς, όσο κι εκείνους που διαβαίνουν την είσοδο του γηπέδου για να προπονηθούν και να αγωνιστούν…

 

Οι εντυπωσιακές δημιουργίες του καλλιτέχνη @rootsriddimz αξίζουν τα συγχαρητήριά μας και τα έχουν…

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version