Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Καταδικάστηκε στο Ρέθυμνο για απάτη και συνελήφθη στην Ναύπακτο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Σε έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς του τμήματος Ναυπακτίας, το πρωί του Σαββάτου στη Ναύπακτο μια Ελληνίδα, η οποία συνελήφθη καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρεθύμνου για απάτη.

Η φυγόποινη γυναίκα παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ο οποίος έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό της σε κατάστημα κράτησης, όπου θα εκτίσει την ποινή φυλάκισης δυο ετών και έξι μηνών η οποία της είχε επιβληθεί από το δικαστήριο.

Και στο Βραχάτι Κορινθίας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Βέλου- Βόχας μια 38χρονη Ελληνίδα, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με την οποία είχε καταδικαστεί για απάτη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version