Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Τροπικό κλίμα χτες στο Ρέθυμνο με τα μπάνια να συνεχίζονται κανονικά μετά την έντονη βροχόπτωση! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Οι καιρικές συνθήκες στο Ρέθυμνο φαίνεται να είναι λίγο διαφορετικές σε σχέση με άλλες χρονιές, αφού οι κάτοικοι της πόλης συνεχίζουν τα μπάνια στη θάλασσα στα μέσα του μήνα Νοέμβρη.

*Γράφει η Ιωάννα Καψάλη

Μια κρύο και μια ζέστη που λέει το τραγούδι, φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν οι Ρεθυμνιώτες εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα μιας και φέτος το φθινόπωρο παραπέμπει περισσότερο πλέον σε τροπικά κλίματα.

Τις τελευταίες ημέρες η θερμοκρασία που επικρατεί είναι ευχάριστη για όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν τα νερά της παραλίας, ακόμη και για αυτούς που δεν ανήκουν στην κατηγορία των χειμερινών κολυμβητών.

Τα νερά για όσους τα έχουν δοκιμάσει είναι απλώς δροσερά και ίσως ακόμη πιο απολαυστικά σε σχέση με την καλοκαιρινή περίοδο που πέρασε.

Παρ’ όλα αυτά τα ξημερώματα “πέρασε” μια έντονη βροχόπτωση από το Ρέθυμνο που κράτησε για λίγη ώρα και το πρωί ενώ η άμμος στην παραλία ήταν νωπή, εν τέλει η λιακάδα έκανε το θαύμα της!

Αρκετός κόσμος επέλεξε να κατέβει μια βόλτα στην παραλία με τα κατοικίδια ζώα του, ενώ άλλοι πάλι κατέβηκαν για τη συνηθισμένη τους βουτιά.

Ενώ όλα δείχνουν φυσιολογικά στο Ρέθυμνο έως και σήμερα, παρ’ όλα αυτά η Πυροσβεστική υπηρεσία απέστειλε χθες έκτακτη ενημέρωση για ακραία καιρικά φαινόμενα που ήδη χτύπησαν την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ας ελπίσουμε για το καλύτερο και ηπιότερο κύμα κακοκαιρίας, αφού ήδη στην δυτική Αττική τα πράγματα κύλησαν με πολύ δύσκολες συνθήκες για τους περισσότερους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version