Διαφήμιση

Ρέθυμνο

ΡΕΘΥΜΝΟ: Ημερίδα από τον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με αυτισμό

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με αυτισμό Ρεθύμνου στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία (3 Δεκεμβρίου) διοργανώνει ημερίδα, στην οποία θα παρουσιαστούν σύγχρονες εκπαιδευτικές παρεμβάσεις αλλά και καλές πρακτικές ένταξης εφήβων και ενηλίκων σε κοινωνικές και προεπαγγελματικές δεξιότητες.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 στο Σπίτι του Πολιτισμού (Βερνάδου 10, Παλιά πόλη, Ρέθυμνο).


Το πρόγραμμα:
5.30μμ – 6.00μμ Προσέλευση – Χαιρετισμοί
1 η ΕΝΟΤΗΤΑ: Σύγχρονες εκπαιδευτικές παρεμβάσεις
1. 6.00 μμ – 6.30 μμ «Ανάπτυξη γνωστικών δεξιοτήτων σε παιδιά με αυτισμό»
Γκαράνη Λωρίνα, Ειδική Παιδαγωγός – Ζευγαδάκη Εύη Κοινωνική Λειτουργός.
2. 6.30 μμ – 7.00 μμ «Παιγνιοθεραπεία: Μια εναλλακτική συναισθηματική θεραπεία μέσω του παιχνιδιού» Κωστή Κατερίνα, Παιδαγωγός – Χλωρού Αγάπη, Μουσικολόγος.
2 η ΕΝΟΤΗΤΑ: Καλές πρακτικές ένταξης εφήβων και ενηλίκων σε κοινωνικές και προεπαγγελματικές δεξιότητες
3. 7.00 μμ – 7.30 μμ «Αποτύπωση της εμπειρίας της συμμετοχής σε μουσική εκδήλωση για 5 νέους με ιδιαιτερότητα στο Λιχνεστάιν» (Erasmus + Youth) Κλάδου Ειρήνη – Κουτσουδάκη Χρυσούλα – Μελισσινός Παύλος.
4. 7.30 μμ – 8.00 μμ «Γνωριμία με το Γερμανικό Εκπαιδευτικό σύστημα στον τομέα της επαγγελματικής κατάρτισης ΑμεΑ στα πλαίσια επίσκεψης εκπαιδευτών του ΕΕΕΕΚ Ρεθύμνου» ( Erasmus+) Λαμπαθάκης Μιχάλης -Χαρωνίτης Ζαχαρίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version