Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Γνωστός Ρεθυμνιώτης επιχειρηματίας στον «Σασμό»!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Αlpha «Σασμός», πήρε μέρος ο γνωστός επιχειρηματίας από το Ρέθυμνο Νίκος Αγγελάκης που για περισσότερα από 30 χρόνια δραστηριοποιείται στον κλάδο της διαφήμισης.

Ο Νίκος Αγγελάκης τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα και είναι ο πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Βάρκιζας και στη γνωστή σειρά συμμετείχε στο καλωσόρισμα της επιστροφής του αστυνομικού Αντώνη Φραγκιαδάκη μετά τον τραυματισμό του.

Ειδικότερα, στο παραδοσιακό καλωσόρισμα των συγχωριανών του αστυνόμου Φραγκιαδάκη στο καφενείο του Παντελή Αγγελάκη ξεχωρίζουν οι Κρητικοί παραδοσιακοί μεζέδες δια χειρός Νίκου Αγγελάκη, ενώ τους τηλεθεατές θα ξεσηκώσει ο σπουδαίος τραγουδιστής και λυράρης Βασίλης Σκουλάς πλαισιωμένος από νεαρούς οργανοπαίχτες και χορευτές από την ένωση Κρητών Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Βάρκιζας.

Υπενθυμίζεται ότι η σειρά του Αlpha βασίζεται στο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη.

Πηγή: rethemnosnews

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version