Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Τι είπε η γιαγιά Μανούσαινα από το Ρέθυμνο που ζήτησε selfie με τα 100 εγγόνια της | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε η γιαγιά Μανούσαινα από το Ρέθυμνο, η οποία έγινε viral με την φωτογραφία που έβγαλε με τα 100 εγγόνια της!

Η Μαρία Παρασύρη – Κλίνη (Μανούσαινα), πρόσφατα είχε μια ιδέα για την οποία κανένας από τους σχεδόν 100 απογόνους της, δεν μπορούσε να φέρει αντίρρηση.

“Να μαζευτείτε όλοι μαζί, παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα, ανήψια να σας δώ! Θέλω να μονιάσομε! Θέλω να είμαστε όλοι μαζί” τους είπε. Κανένας δεν της χάλασε το χατίρι. Πρόσφατα έγινε η συνάντηση σε “ουδέτερο χώρο”, στο Γενί Γκαβέ, όχι στα Ζωνιανά όπου μένει η 81χρονη Μανούσαινα είδε σχεδόν όλους να έρχονται από όλη την Κρήτη για να τη συναντήσουν!

Η συνάντηση της οικογένειας έγινε viral και η γλυκύτατη γιαγιά βγήκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη για να μιλήσει για το παρασκήνιο της σπουδαίας αυτής μάζωξης:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version