Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Επιστρατεύτηκε κινούμενη δεξαμενή για να λύσει το πρόβλημα με το νερό στο νότιο Ρέθυμνο | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

 Η τουριστική σεζόν έχει ξεκινήσει για το Νότιο Ρέθυμνο αλλά τα σοβαρότατα προβλήματα για τον τουρισμό στους δημοφιλείς προορισμούς όπως τον Πλακιά και το Δαμνόνι του Δήμου Αγίου Βασιλείου δεν έχουν σταματημό .

Πριν 2 βδομάδες τη διαρροή λυμάτων από τον βιολογικό καθαρισμό του Πλακιά στη παραλία έρχεται και δεύτερο πλήγμα με την ύδρευση να αφήνει για ώρες τις επιχειρήσεις χωρίς νερό κάποιες ώρες της μέρας από τις βραδινές ώρες της Δευτέρας μέχρι και σήμερα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο της περιοχής το οποίο έμεινε χωρίς νερό από το πρωί της Τρίτης μέχρι και αυτές τις ώρες.

Επιχείρηση με 120 κλίνες κάνοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες από την διεύθυνση του ξενοδοχείου να εξασφαλίσει τις βασικές ανάγκες των πελατών του, τοποθετώντας κινούμενη δεξαμενή για να μπορέσει να καλύψει την 24ωρη αδιαφορία της τοπικής αυτοδιοίκηση να λύσει ή να στηρίξει το σοβαρότατο αυτό πρόβλημα!

Πηγή: cretalive.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version