Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Άσκηση ετοιμότητας για σεισμό στο Ρέθυμνο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση
Φωτογραφία αρχείου

Την Πέμπτη 30η Μαρτίου 2023 και ώρα 10.00΄, στις εγκαταστάσεις του 1ου Λυκείου Ρεθύμνου και Πειραματικού Λυκείου Ρεθύμνου, θα πραγματοποιηθεί άσκηση ετοιμότητας για την αντιμετώπιση των συνεπειών μετά από σεισμική δραστηριότητα, με την κωδική ονομασία «ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟ 2023».

Η άσκηση διοργανώνεται από τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Ρεθύμνου, με τη συμμετοχή της Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Ρεθύμνου και του Δήμου Ρεθύμνης, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Ε.Κ.Α.Β. και του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρεθύμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Σκοπός της άσκησης είναι η συνεργασία και ο συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων φορέων στην αντιμετώπιση συμβάντων μετά από σεισμική δραστηριότητα.

Το σενάριο της άσκησης προβλέπει εκδήλωση σεισμού με την κατάρρευση κτιρίων και τον εγκλωβισμό ατόμων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version