Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Στο Ρουσσοσπίτι ετοιμάζουν ένα Χριστουγεννιάτικο Σαββατοκύριακο που θα ξετρελάνει τα παιδιά σας!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος από αυτή των Χριστουγέννων για το παιδί σας. Αλλά -μεταξύ μας τώρα- ακόμα και για εμάς τους ενήλικες, οι μέρες αυτές είναι οι ιδανικές για να μας μεταφέρουν πίσω στην ανεμελιά και τη μαγεία των παιδικών μας χρόνων.

Με αυτά ως δεδομένα, το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται (17-18 Δεκεμβρίου) φαντάζει ως το ιδανικό για να χορτάσουν οι ψυχές τόσο των παιδιών μας όσο και οι δικές μας με μπόλικη δόση από Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, καθώς ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ρουσσοσπιτίου «Ο ΒΡΥΣΙΝΑΣ», διοργανώνει ένα ατμοσφαιρικό διήμερο όπου θα λάβουν χώρα πολλές και διαφορετικές ψυχαγωγικές δράσεις.

Μία εικόνα-χίλιες λέξεις, λένε κι εμείς σας παραπέμπουμε σε δύο αφίσες με πολύ περισσότερες λέξεις και πληροφορίες για όλα όσα πρόκειται να συμβούν!

 

Κι αν θέλετε ακόμη περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα όσα πρόκειται να συμβούν, το παρακάτω αφισάκι με το αναλυτικότατο πρόγραμμα του διημέρου, δεν θα σας αφήσει καμία απορία!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version