Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

«Περπατήστε» το Φοινικόδασος του Πρέβελη μέσα από ένα σούπερ βίντεο!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ένα νέο youtube κανάλι με τουριστικά βίντεο, επέλεξε την Κρήτη και πιο συγκεκριμένα το φοινικόδασος στη Πρέβελη για μία σύντομη αλλά εξαιρετική παραγωγή που αναδεικνύει το μοναδικό αυτό τοπίο στο νότιο τμήμα του νησιού.

Τα υπέροχα σκηνοθετημένα πλάνα θα σας μεταφέρουν για τα καλά στην εντυπωσιακή παραλία από όπου ξεκινάει το φοινικόδασος και σταδιακά θα σας χαρίσουν την γεμάτη ενδιαφέρον διαδρομή προς το εσωτερικό που κρύβει έναν απίθανο φυσικό πλούτο που πέρα από φοίνικες έχει λιγαριές, πικροδάφνες, χαρουπιές, σκίνα, καλαμιές κ.α.

Η “βόλτα” με τα πόδια προς το καταπράσινο φαράγγι αξίζει και πρέπει να την πραγματοποιήσει όποιος επισκεφτεί την Πρέβελη. Το απόλυτα ασυνήθιστο τοπίο θα μείνει αξέχαστο και οι στιγμές απόδρασης θα είναι ότι ακριβώς χρειάζεστε κατά την διάρκεια διακοπών.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το κανάλι VacationTips:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version