Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Πού θα βρείτε τη φθηνότερη βενζίνη στην Κρήτη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Σημαντική πτώση στην τιμή της βενζίνης στα Χανιά παρατηρείται τις τελευταίες μέρες, με την τιμή να έχει πέσει πλέον για τα καλά κάτω από τα δυο ευρώ.

Ήδη τις τελευταίες δέκα μέρες η τιμή της βενζίνης ακολουθεί πτωτική πορεία μετά το μεγάλο χρονικό διάστημα που η τιμή της ήταν «καρφωμένη» στα 2 ευρώ το λίτρο.

Πλέον η τιμή της σε αρκετά πρατήρια υγρών καύσιμων στα Χανιά βρίσκεται περίπου στα ίδια επίπεδα που κυμαινόταν τέτοια εποχή πέρυσι.

Ειδικότερα σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Υγρών Καυσίμων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας οι καταναλωτές αυτή τη στιγμή μπορούν να προμηθευτούν βενζίνη στα Χανιά με μέση τιμή 1,876 ευρώ το λίτρο.

Η τιμή αυτή είναι πεσμένη σε σχέση με την προηγούμενη βδομάδα που η μέση τιμή κυμαινόταν στο 1,974 ευρώ το λίτρο.

Οι τιμές της βενζίνης στο νομό

Την ίδια στιγμή στο Ηράκλειο η μέση τιμή της βενζίνης είναι λίγο πιο τσιμπημένη σε σχέση με τα Χανιά καθώς κυμαίνεται στα 1,895.

Σε υψηλότερα επίπεδα κυμαίνεται και στο Λασίθι η τιμή της βενζίνης καθώς βρίσκεται στο 1,909 ευρώ το λίτρο.

Τέλος πιο ακριβά πληρώνουν την βενζίνη στο Ρέθυμνο καθώς η μέση τιμή αυτή τη στιγμή κυμαίνεται στο 1,923 ευρώ το λίτρο.

Πηγή: flashnews

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version