Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Ξεκινούν το Σάββατο τα πανηγύρια στην Κρήτη – Θα ακούμε μουσική αλλά δεν θα… χορεύουμε!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το ερχόμενο Σάββατο αναμένεται να ξεκινήσουν ξανά τα πανηγύρια στην Κρήτη και σε ολόκληρη τη χώρα.

Μόνο που δεν θα θυμίζουν και πολύ… πανηγύρια, καθώς τα περιοριστικά μέτρα επιβάλλουν να γίνονται με ζωντανή μουσική και τραγούδι, αλλά… χωρίς χορό!

Όπως ανακοίνωσε χθες ο Άδωνις Γεωργιάδης και μεταφέρει το zarpanews, θα ισχύσουν αυστηρά μέτρα, όμοια με αυτά της εστίασης. Ο χορός δε θα επιτρέπεται και όλοι οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να είναι καθήμενοι.

Θα υπάρχουν ζωντανές ορχήστρες και φαγητό, ωστόσο όλοι θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας, δηλαδή αποστάσεις στα τραπέζια, αντισηπτικά και μάσκες όπου υπάρχει έντονος συγχρωτισμός.

Όπως επεσήμανε ο υπουργός, καταργείται ο όρος συμπλήρωσης κατά τόπον εμβολιαστικής κάλυψης. Στο εξής επιτρέπονται με τους γενικούς όρους που αφορούν τα προστατευτικά μέτρα κατά του ιού, ιδίως σε σχέση με τη λειτουργία υπαίθριων αγορών και την καθήμενη μόνο διασκέδαση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version