Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Ο Πάνος Κιάμος δίνει το μικρόφωνο στον Ρεθυμνιώτη Παύλο Καλλιτσουνάκη και γίνεται… ΧΑΜΟΣ στο Posidonio! | Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στις αρχές Μαρτίου, ο δημοφιλής τραγουδιστής Πάνος Κιάμος επισκέφτηκε την Κρήτη και συγκεκριμένα το Ρέθυμνο για να μας χαρίσει μια αξέχαστη βραδιά (θυμηθείτε ΕΔΩ μέσα από βίντεο και φωτογραφίες).

Πριν από μερικές ημέρες, ήταν η σειρά του Ρεθύμνου να… επισκεφθεί τον Πάνο Κιάμο στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο κέντρο που εμφανίζεται. Ο λόγος, για ένα παρέακι Ρεθυμνιωτών (και όχι μόνο) που έσπευσαν να τον θαυμάσουν από κοντά. Από πολύ κοντά, για να είμαστε ειλικρινείς, καθώς είχαν φροντίσει να κλείσουν πρώτο τραπέζι πίστα).

Ανάμεσά τους και ο αγαπημένος μας Ρεθυμνιώτης τραγουδιστής Παύλος Καλλιτσουνάκης ο οποίος είδε με έκπληξη τον Πάνο Κιάμο να του προσφέρει το μικρόφωνο για να συνεχίσει ένα τραγούδι-ύμνο του Στέλιου Καζαντζίδη: «Το μερτικό μου απ’ τη χαρά».

Ένα ομολογουμένως δύσκολο τραγούδι, αλλά ο Παύλος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και του ‘δωσε να καταλάβει!

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Γιώργος Δροσόπουλος,  φάνηκε να το απολαμβάνει με όλη του την ψυχή, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο κόσμος επικρότησε την «παρέμβασή» του Παύλου Καλλιτσουνάκη σιγοντάροντάς τον!

Δείτε τις χαρακτηριστικές σκηνές στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version