Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Νεκρός ο ιδιοκτήτης της «μαφιόζικης» εκτέλεσης στα Χανιά!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Την τελευταία του πνοή άφησε στο Νοσοκομείο Χανίων ο ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ στο Βαμβακόπουλο που πυροβολήθηκε με καραμπίνα νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Ο άτυχος άντρας δεν τα κατάφερε τελικά, καθώς η κατάσταση της υγείας του ήταν ήδη πάρα πολύ σοβαρή όταν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

 

Το χρονικό της εκτέλεσης:

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στα Χανιά, συγκεκριμένα στο Βαμβακόπουλο, όταν ένας 60χρονος άνδρας πυροβόλησε ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ έξω από το μαγαζί του.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος άνδρας σταμάτησε το αγροτικό αυτοκίνητό του λίγα μέτρα μακριά από το μαγαζί του θύματος, κατέβηκε, όπλισε μια καραμπίνα και τον πυροβόλησε.

Το άτομο που πυροβολήθηκε, μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο Νοσοκομείο Χανίων.

Ο δράστης συνελήφθη από την Αστυνομία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, θύμα και δράστης είχαν κτηματικές διαφορές.

Πηγή:zarpanews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version