Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Μαχαιρώματα στο κέντρο των Χανίων

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Συγκεκριμένα, σε αιματηρή συμπλοκή μπροστά από την Δημοτική Αγορά των Χανίων, μεταξύ τουλάχιστον δύο αλλοδαπών, είχε ως αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να διακομιστεί σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Χανίων τραυματισμένος από μαχαίρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η συμπλοκή έγινε μεταξύ παρέας νεαρών ατόμων, αγνώστων λοιπών στοιχείων, και βγήκε εκτός ελέγχου όταν ο ένας απ’ αυτούς έβγαλε μαχαίρι και με ακαριαία χτυπήματα σε λαιμό και κοιλιά, τραυμάτισε σοβαρά ομοεθνή του, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του.

Το θύμα μεταφέρθηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του στο Νοσοκομείο και ενώ αιμορραγούσε ακατάσχετα. Χαρακτηριστικό είναι ότι παρότι στο σημείο της συμπλοκής οι αρχές ξέπλυναν το πεζοδρόμιο, τα αίματα είναι ακόμη εμφανή.

πηγή & φωτογραφίες: flashnews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version