Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Αποκαλυπτικός Μανώλης Λιδάκης: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση» | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στην εκπομπή «φλΕΡΤ» βρέθηκε καλεσμένος ο Μανώλης Λιδάκης, ο οποίος -μεταξύ άλλων- μίλησε στη Νάντια Κοντογεώργη για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί.

«Εύκολο να σε αγαπήσει κάποιος δεν είναι στον καλλιτεχνικό χώρο. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πάρα πολύ σκληροί. Δεν μπορώ να καταλάβω τη ματαιοδοξία. Πού θα πας; Εμένα με κακομεταχειρίστηκαν πάρα πολύ. Γνώρισα απάνθρωπες συμπεριφορές. Κι επειδή έχουν βγει πολλά με σεξουαλικές παρενοχλήσεις, μου έχουν συμβεί αλλά δεν θέλω να πω. Αυτοί οι άνθρωποι είναι γέροι πια», είπε αρχικά ο Μανώλης Λιδάκης.

«Τι να πω τώρα για τον τάδε που κάποτε ήταν ο… Θεός της ΕΡΤ και πήγα εγώ με ένα δισκάκι κάτω από τη μασχάλη…», πρόσθεσε ο δημοφιλής Κρητικός τραγουδιστής.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version