Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Δείτε τον ΑΠΟΛΥΤΟ συγχρονισμό από μικρούς και μεγάλους Κρητικούς σε φοβερό Πεντοζάλι! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το πιο έντονο χειροκρότημα κέρδισαν μικροί και μεγάλοι χορευτές του Χορευτικού Ομίλου Χανίων “Ο Ψηλορείτης” κατά την διάρκεια πρόσφατης πολιτιστικής εκδήλωσης. Άψογα ντυμένοι με παραδοσιακές κρητικές φορεσιές και με την  διάθεση για χορό στα ύψη, τα κοπέλια και τα λεβεντόπαιδα παρουσίασαν έναν Πεντοζάλι που ξεσήκωσε δικαιολογημένα το κοινό που παρακολουθούσε στον χώρο της εκδήλωσης…

Όπως ήταν λογικό, την μεγαλύτερη εντύπωση έκαναν οι επτά νεαροί μαθητές κρητικών χορών που για την ηλικία τους ήταν πραγματικά άψογοι! Γεμάτα ενέργεια και καμάρι, τα παλικαράκια έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό πάνω στην πίστα υπό τον ήχο της λύρας και του λαούτου μιας εξαιρετικής ορχήστρας.

Δείτε το βίντεο που έχει κερδίσει τα θετικότερα σχόλια στο διαδίκτυο από την ημέρα που δημοσιεύτηκε και καμαρώστε λεβέντες και λεβεντόπαιδα:

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version