Διαφήμιση

ΛΑΣΙΘΙ

Πώς έγινε το περιστατικό με τον νεκρό και τον σοβαρά τραυματία στη δομή για ΑμεΑ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Συναγερμός σήμανε το πρωί στο ΕΚΑΒ και την Αστυνομία μετά από κλήση για παροχή βοήθειας σε ιδιωτική δομή που φιλοξενεί άτομα με αναπηρίες στην Ιεράπετρα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ένας 30χρονος τρόφιμος για άγνωστο λόγο έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε λιπόθυμος. Τη στιγμή που το ασθενοφόρο έφτασε στη δομή ένας άλλος τρόφιμος γλίστρησε και έπεσε από μία εσωτερική σκάλα.

Για τον 30χρονο έγινε μεγάλη προσπάθεια από τους διασώστες του ΕΚΑΒ ώστε να κρατηθεί στο ζωή, όμως στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο δεύτερος τρόφιμος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας όπου εντοπίστηκαν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κρίθηκε άμεση η διασωλήνωση και μεταφορά σε νοσοκομείο στο Ηράκλειο με την κατάσταση της υγείας του να θεωρείται σοβαρή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version