Διαφήμιση

ΛΑΣΙΘΙ

Κρήτη: Νεκρός ανασύρθηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας από τη θάλασσα

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Πέθανε 83χρονος άνδρας στη θάλασσα ενώ έκανε μπάνιο στη Χρυσή.

Γύρω στις 12 σήμερα το μεσημέρι 83χρονος Γάλλος τουρίστας επιβάτης σε τουριστικό σκάφος το οποίο έκανε τον περίπλου της νήσου Χρυσή ενώ έκανε το μπάνιο του έχασε τις αισθήσεις του.

Έγινε αντιληπτός από συνεπιβάτες του σκάφους έγιναν προσπάθειες ανάνηψης χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ειδοποιήθηκε το λιμεναρχείο Ιεράπετρας , φουσκωτό σκάφος του οποίου παρέλαβε τον 83χρονο και τον μετέφερε στο λιμάνι της Ιεράπετρας και από εκεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε στην 1:15 τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Οι εφημερεύοντες ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Φως στα αίτια του θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα γίνει αύριο στο ΠΑΓΝΗ καθώς μένει αδιευκρίνιστο αν «έφυγε» από πνιγμό ή παθολογικά αίτια…

Πηγή: neakriti

Λασίθι: Χειροπέδες σε άνδρα που κυκλοφορούσε με κάνναβη και κοκαΐνη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version