Διαφήμιση

ΛΑΣΙΘΙ

Μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Ένας τραυματίας κι ένας εγκλωβισμένος

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Με δυσάρεστο τρόπο ξεκίνησε το πρωινό της Παρασκευής στην Ιεράπετρα μετά από ένα τροχαίο ατύχημα που είχε σαν αποτέλεσμα την κινητοποίηση Πυροσβεστικής, ΕΚΑΒ και Αστυνομίας.

Το τροχαίο, όπως μεταφέρει το radiolasithi, σημειώθηκε στο γνωστό επικίνδυνο σημείο της διασταύρωσης των δύο περιφερειακών δρόμων στις ελαιοδεξαμενές στην Ιεράπετρα, όταν για άγνωστο λόγο η μηχανή συγκρούστηκε με το ΙΧ.

Ο νεαρός οδηγός της μηχανής που είναι από την Ιεράπετρα τραυματίστηκε αρκετά, χωρίς να φαίνεται πως κινδυνεύει η ζωή του, και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, ενώ οι δύο επιβάτες του ΙΧ που ήταν τουρίστες είναι καλά στην υγεία τους, αν και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του οδηγού.

Τα αίτια του τροχαίο εξετάζει το ΑΤ Ιεράπετρας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version