Διαφήμιση

ΛΑΣΙΘΙ

Άγιος Νικόλαος: Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής για φωτιά σε σπίτι ηλικιωμένης

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Επικίνδυνη φωτιά σε σπίτι στον Άγιο Νικόλαο αντιμετώπισε το βράδυ της Κυριακής η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγίου Νικολάου.

Η φωτιά που εκδηλώθηκε από άγνωστη αίτια έκαψε ολοσχερώς ένα βοηθητικό δωμάτιο όπου διέμενε μια γυναίκα μεγάλης ηλικίας.

Σύμφωνα με γείτονες γύρω στις 10:30 το βράδυ υπήρξε έντονη οσμή καπνού στην περιοχή του Σταυρού στον Άγιο Νικόλαο κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία όπου μετέβη στο σημείο με τρία αυτοκίνητα και 8 άνδρες.

Σύμφωνα με το ertnews.gr, γρήγορα βρέθηκε η εστία της φωτιάς που κατέκαιγε ένα βοηθητικό δωμάτιο σπιτιού. Η γυναίκα που διέμενε είχε μεταφερθεί σε παρακείμενο σπίτι και είναι καλά στην υγεία της.

Η επέμβαση ήταν άμεση και αποφευχθεί η επέκταση της φωτιάς αφού το σπίτι βρίσκεται μέσα σε ελαιώνα ενώ δίπλα υπάρχει μια άτυπη χωματερή με διαφορά εύφλεκτα αντικείμενα.

Στην περιοχή έπνεαν άνεμοι ενώ ο καύσωνας εκείνη την ώρα, αν και βράδυ, ήταν αισθητός. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της φωτιάς διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγίου Νικολάου.

(Πηγή φωτογραφιών: ertnews.gr)

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version