Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Με την Μαρέβα για SUP στα Χανιά | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το zarpanews.gr, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Μητσοτάκη απόλαυσαν την Κυριακή το μπάνιο τους στο Μαράθι, όπου ανέβηκαν και σε όρθια σανίδα (SUP), γνήσιοι λάτρεις του αθλητισμού και οι δύο.

Ευδιάθετοι και με χαλαρή διάθεση και οι δύο, συνομίλησαν με τους λουόμενους που έσπευσαν να υποδεχτούν και να καλωσορίσουν το ζευγάρι. Η σύζυγος του πρωθυπουργού εξέφρασε την έκπληξή της για την σχετικά απόμερη παραλία, στην περιοχή γνωστή και ως Σοσορίδες, αλλά και το ειδυλλιακό τοπίο με τα πεντακάθαρα νερά.

Ο πρωθυπουργός έσπευσε να χαιρετήσει άπαντες που βρίσκονταν στο σημείο, ενώ συνομίλησε μαζί τους για την καλοκαιρινή σεζόν και την κίνηση που υπάρχει φέτος στον νομό.

Πηγή:thecaller

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version