Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρητικός επαγγελματίας ψαράς έχασε τη ζωή του στη θάλασσα

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Νεκρός βρέθηκε χθες, στην ακτή, σε απόσταση 200 μέτρων από το σκάφος του ένας 56χρονος επαγγελματίας ψαράς.

Η Λιμενική Αρχή Χερσόνησου, χθες το βράδυ ενημερώθηκε για περιστατικό προσάραξης σε βραχώδη του Ε/Π-Α/Κ ”ΜΠΑΡΜΠΑ ΛΑΜΠΡΟΣ” Ν. Ηρακλείου 107 στη θαλάσσια περιοχή Χερσόνησου, χωρίς επιβαίνοντες.

Στη συνέχεια, βρέθηκε στην ακτή και συγκεκριμένα σε απόσταση περίπου 200 μέτρα ανατολικά από το σημείο της προσάραξης, ο 56χρονος ιδιοκτήτης του σκάφους, ο οποίος διεκομίσθη χωρίς τις αισθήσεις του με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: cretalive.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version