Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρητικοί έχασαν τα λεφτά τους από αγορές σε e-shop

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Αρκετές  είναι οι καταγγελίες από αγανακτισμένους καταναλωτές στην Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, για ηλεκτρονικά καταστήματα,(e-shop), καθώς βίωσαν την απάτη, πλήρωσαν τις παραγγελίες αλλά έχασαν τα χρήματα τους, εν μέσω κορονοϊού.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης:

Τα καταστήματα e-shop, διέθεταν προς πώληση σε προνομιακές τιμές, σε σχέση με τις γνωστές τιμές του εμπορίου, τάχα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας (κινητά τηλέφωνα, λαπ τοπ ,τάμπλετ κ.α) και οι καταναλωτές κλεισμένοι στο σπίτι τους, λόγω επιβολής μέτρων κορονοϊού, παρήγγειλαν, διάφορα καταναλωτικά είδη, τα οποία προπλήρωσαν δεδομένου ότι τα συγκεκριμένα e-shop δεν δέχονταν πληρωμή με αντικαταβολή. Τα προϊόντα ουδέποτε παραδόθηκαν, ούτε τα χρήματα επιστράφηκαν.

Οι ενέργειες αυτές επισύρουν διοικητικές και ποινικές ποινές και θα πρέπει να καταγγέλλονται  ώστε οι καιροσκοπούντες και οι παραπλανούντες  να τιμωρούνται.

Τέλος, η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης καλεί τους καταναλωτές που έπεσαν θύματα τέτοιων πρακτικών να επικοινωνούν μαζί της στο email epkxan@gmail.com ή στο 1520 Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

 

Πηγή: neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version