Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Ο γιος έδινε μάχη για τη ζωή του, αλλά έχασε τη δική του ο πατέρας!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες την περιοχή του Θραψανού, στο Ηράκλειο.

Ο 32χρονος Γιώργος, δίνει το τελευταίο διάστημα έναν τιτάνιο αγώνα να νικήσει την αρρώστια και μάλιστα η τοπική κοινωνία κινητοποιήθηκε για να βοηθήσει την οικογένειά του να αντεπεξέλθει στο οικονομικό βάρος αυτού του αγώνα.

Ο Γιώργος χειρουργήθηκε στο κεφάλι την περασμένη εβδομάδα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, με την επέμβαση, σύμφωνα με τους γιατρούς να πηγαίνει καλά και πλέον νοσηλεύεται στην Εντατική.

Ο 70χρονος πατέρας του Αντώνης ετοιμαζόταν να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, για να δει από κοντά την κατάσταση του γιου του, ωστόσο η μοίρα τα ήθελε αλλιώς! Η καρδιά του τον πρόδωσε το απόγευμα της Δευτέρας, και η χαρά της οικογένειας για τα καλά νέα σχετικά με την επέμβαση έδωσε τη θέση της στον θρήνο!

Η κηδεία του Αντώνη Καλιακάκη θα γίνει στις 15.00 στο Θραψανό.

Πηγή: cretalive

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version