Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρητικό Παραδοσιακό Γλέντι στη Θεσσαλονίκη διοργανώνει ο Σύλλογος «ΙΔΑΙΑ ΓΗ»

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ο Σύλλογος Έρευνας & Διάδοσης της Κρητικής Παράδοσης «Ιδαία Γη» προσκαλεί τα μέλη του αλλά και όλους τους φίλους του Συλλόγου και της Κρήτης στον καθιερωμένο ετήσιο χορό του, στις 12 του Φλεβάρη 2017 στις 13:00 στο Κέντρο Δεξιώσεων Privee (Περιοχή Αεροδρομίου).

Σε πείσμα των καιρών, γλεντάμε παραδοσιακά με ένα μεγάλο Κυριακάτικο Μεσημεριανό Γλέντι με καλεσμένο και φέτος έναν καλλιτέχνη με ύφος, ήθος και δεξιοτεχνία.
Η «Ιδαία Γη» ακολουθώντας τα πιστεύω της και στα πλαίσια αφιερώματος στην ευρύτερη περιοχή της Κισσάμου του νομού Χανίων φιλοξενεί, για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη,  το Βιολάτορα Στρατή Σκαράκη, για να μας διασκεδάσει με τα ηχοχρώματα της περιοχής του και όχι μόνο. Οι συνεργάτες που τον πλαισιώνουν είναι οι : Ανουσάκης Γιώργος, Μπορμπουδάκης Μάριος & Σκαράκης Μανώλης.
Ο Κρητικός Σύλλογος «ΙΔΑΙΑ ΓΗ» αποτελεί σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ιδρύθηκε το 2009 στην Θεσσαλονίκη. Με την ίδρυσή του, ως πρωταρχικοί στόχοι ορίστηκαν η διατήρηση και η προβολή της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς και παράδοσης της Κρήτης. Συμπληρωματικά, στόχους αποτέλεσαν αφενός μεν η διάσωση, μελέτη, έρευνα, εκμάθηση και διάδοση των κρητικών παραδοσιακών χορών και τραγουδιών, αφετέρου η οργάνωση συνεδρίων, διαλέξεων και επιμορφωτικών προγραμμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες – κρατήσεις στα τηλ.: 6976-111411 & 6980-353101  και στο διαδίκτυο

www.idaiagi.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version