Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Η τρομερή ατάκα του Τσίπρα για τον Πολάκη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στους σταθμούς του Αλέξη Τσίπρα κατά την περιοδεία του στην Κρήτη συμπεριλαμβάνονταν και τα Σφακιά – που είναι η «έδρα» του Παύλου Πολάκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, μιλώντας σε μία μεγάλη βεράντα για τον «ηλεκτρονικό ΣΥΡΙΖΑ» και το πόσο έχει αλλάξει τη ζωή μας το κινητό τηλέφωνο, επανέλαβε για μία ακόμη φορά ότι «από αυτό ενημερωνόμαστε, με αυτό επικοινωνούμε» κτλ.

Τότε, λοιπόν, όπως μεταδίδει το matrix24.gr ήταν που επιφύλασσε και ένα… αστείο στον Παύλο Πολάκη, που οδήγησε σε μία σπάνια στιγμή: άφησε αμήχανο –αν όχι… «παγωτό»- τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Ενώ επιχειρηματολογούσε για την νέα πραγματικότητα του κινητού ο Αλέξης Τσίπρας, πρόσθεσε με νόημα και κοιτάζοντας πονηρά τον Σφακιανό πολιτικό: «είπαμε, βεβαίως, όχι να παίρνετε ένα κινητό και να τα κάνετε όλα… λίμπα, όπως ο Πολάκης».

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version