Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Καταστροφή για τους παραγωγούς της Κρήτης έφερε ο καιρός

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Νέα δεδομένα στους ελαιοπαραγωγούς της Κρήτης, δημιούργησαν τις τελευταίες ώρες, τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν το νησί και κυρίως η έντονη χαλαζόπτωση.

Μάλιστα τα καιρικά φαινόμενα ήταν τόσο έντονα που καταγράφηκαν περίπου 3800 κεραυνοί στα νότια της χώρας και ιδιαίτερα στην Κρήτη.

Τα μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης έως την ίδια ώρα, σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, εντοπίζονται επίσης στην Κρήτη και συγκεκριμένα στις Βρύσες Χανίων (77 χιλιοστά), στο Νεροκούρο Χανίων (45), στην Φινοκαλιά Λασιθίου (38) και στην Πλατανιά Χανίων (36).

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται τα 8 μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης έως την ίδια ώρα (17:00 της Τρίτης)

Τι πρέπει να κάνουν οι ελαιοπαραγωγοί

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το τι ακριβώς πρέπει να κάνουν τώρα οι παραγωγοί των οποίων η παραγωγή επλήγη , δίνει με ανάρτηση του, ο πρώην Διευθυντής του Ινστιτούτου Υποτροπικών Φυτών και Ελιάς, κ. Κώστας Χαρτσουλάκης.

 

Πηγή: kriti360

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version