Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Καιρός: Βοριάδες και ζέστη αύριο στην Κρήτη | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Καλοκαιρινό προβλέπεται το σκηνικό του καιρού αύριο Τετάρτη, 13 Ιουλίου στην Κρήτη, το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι βοριάδες και η μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην Κρήτη αύριο Τετάρτη, 13 Ιουλίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 και στα ανατολικά 6 με 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 και στη νότια Κρήτη μέχρι 32 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην επικράτεια αύριο Τετάρτη, 13 Ιουλίου

Στην Πελοπόννησο τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες από τις προμεσημβρινές έως και τις απογευματινές ώρες. Πιθανοί όμβροι το μεσημέρι – απόγευμα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα και στο Ιόνιο λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες.

Στις Σποράδες, την Εύβοια, την Κρήτη, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Ιόνιο 4 με 6 και στο Αιγαίο 5 με 7 και τοπικά από το μεσημέρι 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

 

Πηγή: neakriti.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version