Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

«Το φαινόμενο στο Αρκαλοχώρι δεν τελείωσε»

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση
φωτογραφία αρχείου

“Το ότι έχουν ελαττωθεί σημαντικά οι σεισμικές δονήσεις στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου δε σημαίνει ότι το φαινόμενο τελείωσε και ότι πρέπει να εφησυχάζουν οι κάτοικοι” αναφέρει σε ανάρτησή του ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Άκης Τσελέντης.

Όπως επισημαίνει ο ίδιος, το τελευταίο εικοσιτετράωρο κατεγράφησαν δύο μόνο σεισμικές δονήσεις με τη μεγαλύτερη 2,6 Ρίχτερ, ωστόσο τονίζει ότι είναι χαρακτηριστικό των σεισμικών ακολουθιών να σταματούν για λίγο και μετά να ξαναξεκινούν.

Ο κ. Τσελέντης υπογραμμίζει ότι αυτό πρέπει να το έχουν υπόψη τους οι κάτοικοι και να αποφεύγουν παλιές κατοικίες και περιοχές με μεγάλη επικινδυνότητα κατάρρευσης διαφόρων δομικών στοιχείων.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έγραψε το Cretalive την προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο – κάθοδο στο Αρκαλοχώρι του Προέδρου του Οργανισμού Αντισεισμικής Προστασίας , καθηγητή Ευθύμη Λέκκα, θα ακολουθήσει και επίσκεψη του κ.Τσελέντη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version