Διαφήμιση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Κρητικός στα χέρια της Αστυνομίας ως μέλος της σπείρας των χάκερ – Η πρώτη σύλληψη στην Κρήτη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το κατώφλι της ανακρίτριας Ηρακλείου πέρασαν σήμερα Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, πέντε άνδρες οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στο κύκλωμα που διέπραττε ηλεκτρονικές απάτες αποκτώντας πρόσβαση στο ebanking ανυποψίαστων συμπολιτών μας, υπόθεση που εξιχνίασε το αμέσως προηγούμενο διάστημα η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το neakriti.gr και η «ΝΚ» στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στο φύλλο του περασμένου Σαββάτου, «τουλάχιστον τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν στην Αθήνα τα αμέσως προηγούμενα 24ωρα αναμένεται να μεταχθούν στην Κρήτη στις αρχές της εβδομάδας και να παρουσιαστούν ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου (πιθανώς και σήμερα Δευτέρα), προκειμένου να απολογηθούν».

Όπερ και εγένετο, καθώς πέντε άνδρες που συνελήφθησαν πριν από μερικές ημέρες σε άλλες περιοχές της Ελλάδαςμετήχθησαν από την Αττική στην Κρήτη και εμφανίστηκαν ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου, νωρίτερα σήμερα Δευτέρα.

 

Διαβάστε περισσότερα στο neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version