Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Ηράκλειο: Έτοιμοι οι αστυνομικοί να βοηθήσουν τη Βόρεια Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Να προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί στους συναδέλφους τους στη Βόρεια Ελλάδα για τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στα Ελληνοτουρκικά σύνορα, είναι έτοιμοι οι αστυνομικοί του Ηρακλείου.

Όπως είπε στο ekriti.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, Γιώργος Πικράκης “οι αστυνομικοί του Ηρακλείου είναι σε ετοιμότητα και αν χρειαστεί ενίσχυση η βόρεια Ελλάδα, δηλώνουν παρών”.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της Ένωσης, με ανάρτησή του, σχολιάζει όσους επέκριναν τα ΜΑΤ τις προηγούμενες ημέρες αλλά και την αναστολή των ρεπό και των αδειών τους, προκειμένου να ενισχύσουν τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ στα ελληνοτουρκικά σύνορα όπου χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες, περιμένουν να μπουν στη χώρα.

Η ανάρτηση:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version