Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Απίστευτη γκάφα στην Κρήτη: Ειδοποίησαν λάθος άτομο ότι είναι θετικό στον κορονοϊό!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Απίστευτη γκάφα έγινε από το Εργαστήριο Κλινικής Ιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης καθώς ειδοποίησαν λάθος άτομο ότι ήταν θετικό στο τεστ κορονοϊού στο οποίο υποβλήθηκε.
Όπως αναφέρει το anatolh, δυο συντοπίτες μας με το ίδιο ονοματεπώνυμο (διαφορετικό φυσικά αριθμό ασφάλισης-ΑΜΚΑ) υποβλήθηκαν σε μοριακό τεστ κορονοϊού.
Όταν βγήκε το αποτέλεσμα του πρώτου ατόμου (εκκρεμεί ακόμη το αποτέλεσμα του δεύτερου) ειδοποίησαν λάθος άτομο λέγοντάς του ότι είναι θετικό. Αυτό φυσικά προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένειά του αλλά και στο επαγγελματικό του περιβάλλον.
Σήμερα το πρωί δέχτηκε ένα ακόμη τηλέφωνο από το νοσοκομείο της πόλης μας με τον οποίο τον ενημέρωναν ότι δεν ήταν το αποτέλεσμα στο δικό του τεστ κορονοϊού αλλά του συνονόματου του!
 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version