Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Μαγευτική «πτήση» πάνω από το φαράγγι της Σαρακίνας! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το Φαράγγι της Σαρακίνας στα Μεσκλά είναι δίχως καμία αμφιβολία από τα ομορφότερα περιπατητικά μονοπάτια ολόκληρης της Κρήτης και αυτό το επιβεβαιώνουν ιδιαίτερα όσοι έχουν διασχίσει από αρχή μέχρι τέλους την άκρως εντυπωσιακή διαδρομή. Το καταπράσινο φαράγγι κρύβει εικόνες απόλυτης μεσογειακής ομορφιάς και προσφέρει το ιδανικό τοπίο για χαλάρωση αλλά και επαφή με την Κρητική φύση σε κάθε περίοδο της χρονιάς.

Γράφει ο Αντώνης Τσαλίκης για το Daynight.gr

Οι καταρράκτες που συναντάει ο πεζοπόρος σε αρκετά σημεία του φαραγγιού, οι “λιμνούλες” που προσφέρονται για βουτιές ιδιαίτερα το καλοκαίρι και τα επιβλητικά τοιχώματα που “σμίλεψε” το πέρασμα του χρόνου, κάνουν το φαράγγι της Σαρακίνας στα Μεσκλά ένα μοναδικό μέρος που αξίζει την επίσκεψη κάθε φυσιολάτρη

Πρόσφατα, ένας από τους πολλούς επισκέπτες που επέλεξαν να πεζοπορήσουν το φαράγγι, κατέγραψε και μία απίθανη «πτήση» πάνω από την περιοχή με τη χρήση drone.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε και απολαύστε το καταπράσινο τοπίο από ψηλά σαν σκηνή από ταινία περιπέτειας:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version